Αλλαγές & επιστροφές
Κάνε scroll
για περισσότερα

Αλλαγές Προϊόντων
Μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες μπορείς να μας στείλεις την παραγγελία σου πίσω με οποιαδήποτε courier.

Μόλις παραλάβουμε το προϊόν σου στέλνουμε κατευθείαν δωρεάν την αλλαγή της επιλογής σου. Αυτό που επιβαρύνεσαι είναι τα έξοδα της επιστροφής προς εμάς.

Όλες οι αποστολές από εμάς είναι δωρεάν.

Όλες οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με το Blink Optics.

Εγγυημένη Επιστροφή Χρημάτων
Η επιστροφή χρημάτων ισχύει για παραγγελίες με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες στέλνεις την παραγγελία πίσω σε εμάς με ACS σε χρέωση Blink Optics, μόλις παραλάβουμε το προϊόν, σου επιστρέφουμε αμέσως το ποσό πίσω στην κάρτα σου. Αφαιρούνται μόνο τα έξοδα επιστροφής τα οποία είναι 6€.

Όλες οι επιστροφές θα πρέπει να γίνονται κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με το Blink Optics.

Χρόνος Αλλαγής Προϊόντων
Μπορείς να κάνεις αλλαγή ενός προϊόντος μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες. Αν για οποιοδήποτε λόγο θα ήθελες να επιστρέψεις μια παραγγελία αλλά δεν προλαβαίνεις μέσα σε 5 εργάσιμες, μπορείς να μας καλέσεις τηλεφωνικά και να βρούμε μια λύση μαζί.

Πολιτική Αλλαγών και Επιστροφών
Όλες οι αλλαγές ή επιστροφές πρέπει να γίνονται κατόπιν συνεννόησης με το Blink Optics. Στις εκπτωτικές κατηγορίες όλα 45&25 δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφές. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με την αρχική της παραλαβής.

Η ιστοσελίδα Blink Optics διατηρεί στα δικαιώματα της την κάθε απόφαση σχετικά με τις επιστροφές και αλλαγές, καθώς ακόμα και σε εξαιρετικές περιπτώσεις την άρνηση αυτών.